Tehnici de invatare rapida

400,00 RON
> <

+ 34

diplome
eliberate

138

cursanti
inregistrati

Mihaela Berindei

Psiholog si psihoterapeut cu drept de libera practica in Psihoterapie cognitiv-comportamentala si Psihologia muncii si Organizationala cu o experienta de peste 15 ani, formator si trainer de 7 ani. Membru activ in Colegiul Psihologilor din Romania.

Salut, sunt Mihaela si inca din adolescenta mi-a fost foarte clar ca voi incerca sa descifrez mintea umana, sunt fascinata de psihologie si astept cu interes sa impartasim aceasta pasiune. S-au scurs multi ani de interactiune directa cu un numar considerabil de oameni, in urma accestor interactiuni am primit atat raspunsuri cat si intrebari, toate acestea urmand sa se concretizeze intr-o carte pe care urmeaza sa o public in viitorul apropiat.

  • Decideti singuri cand absolviti cursul

  • Profesor personal care asigura indrumarea pe durata intregului curs

  • Acces rapid de pe laptop sau calculator din contul de student, sectiunea eCurs

Descriere

Invata sa inveti! Stapanirea unei metode eficiente de studiu te va ajuta oricand in viata. Alege sa-ti dezvolti intelectul cu aceste tehnici de invatare si lectura rapida si descopera cum este sa ai satisfactia lucrului bine facut.

- inveti rapid cum sa asimilezi cat mai mult cu putin efort
- descoperi care sunt cele mai eficiente mnemotehnici
- afli metode de lectura si de lucru cu textul

Structura

Alcatuit din 16 module si 2 CD-uri, cuprinde numeroase exemple si exercitii detaliat elaborate, utile pentru intelegerea si integrarea efectiva a fiecarei tehnici prezentate in invatarea zilnica. In plus, primesti acces in platforma noastra online unde beneficiezi de:

- teme interactive de studiu, iar in urma rezolvarilor vei obtine diverse calificative
- cursurile in format digital

Durata

Tu alegi de unde sa inveti, dar si cand sa absolvi cursul:

- curs complet digital

Pret si oferte

*Preturile afisate includ TVA.

Materiale incluse in pret

- caietele de curs in format digital
- acces in platforma online Eurocor.

Pe langa toate acestea, te bucuri de experienta unui profesor personal dedicat, intotdeauna pregatit sa-ti raspunda intrebarilor si sa-ti evalueze performantele, astfel ca tu vei beneficia de o pregatire completa.

Certificate si absolvire

• Certificatul de absolvire Eurocor
Dupa expedierea ultimului pachet de curs, va fi deblocat testul final in contul de cursant. Rezolva testul si trimite-l catre profesorul tau personal pentru a fi corectat. Calificativele obtinute pot fi: foarte bine, bine, suficient si insuficient (in functie de punctajul realizat).In cazul in care obtii calificativul „suficient” sau „insuficient” vei avea posibilitatea de a reface testul.Odata promovat acest test, vei obtine Certificatul de absolvire Eurocor. Taxa de eliberare a certificatului este de 30 lei. Taxa de expeditie a acestuia este de 9 lei.

Certificat Eurocor
×

Intrebari frecvente

1. Cum ma inscriu la curs?

Intai de toate, inainte de inscrierea la un curs Eurocor, te sfatuim sa citesti toate informatiile despre modul nostru de lucru si sa te familiarizezi cu metoda de studiu. Le gasesti in meniul principal, campul Metoda de studiu.

Apoi, in cazul in care vrei sa urmezi un curs de limbi straine, acceseaza sectiunea Informatii pentru cursanti si alege Teste online pentru determinarea nivelului de cunostinte.

Daca nu optezi pentru un curs de limbi straine, te poti relaxa cu test de inteligenta, de abilitati personale sau, de ce nu, un test pentru pauza de cafea.

Dupa ce ti-ai stabilit nivelul, urmatorul pas este sa-ti alegi ritmul in care vei studia (digital) si sa adaugi in cosul de cumparaturi cursul preferat.

Completeaza formularul cu datele tale personale si finalizeaza comanda.

Dupa procesarea comenzii, vei primi pachetele de curs comandate si te poti apuca de studiu.

2. Cum pot plati cursurile Eurocor?

Plata se realizeaza online, cu cardul bancar, pe site-ul nostru.

3. Ce tip de certificat se elibereaza la terminarea cursului?

In cazul obtinerii calificativelor bine sau foarte bine, cursantului i se va acorda un Certificat de Absolvire pe care va fi specificat calificativul obtinut.

Taxa de eliberare a Certificatului de absolvire este de 30 de lei, iar taxa de expeditie a acestuia este de 9 lei.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre:Tehnici de invatare rapida
Rating-ul dumneavoastra