ROSU: Exprima dorinta si inflacarare. Preferat de persoanele active, excentrice, ofensive, independente, competitive, dominante. Alegerea sa indica faptul ca traiti intens viata, sunteti optimist si orientat spre obtinerea succesului.

PORTOCALIU: Veselie, stimulare, apropiere puternica. Indica persoane optimiste. Optiunea pentru aceasta culoare denota nevoia unei trairi intense, a sentimentalismului, a apropierii calde, a surprizelor.

GALBEN: Culoare a persoanelor spontane, active, ambitioase, originale, vesele, curioase. Aspirati in momentul de fata spre schimbare, eliberare: nu acceptati banalul si traditionalul si cautati solutii noi pentru indeplinirea dorintelor.

VERDE: Exprima speranta, echilibru, copilarie. Ales de persoanele pasive, defensive, posesive, retinute, meditative. Alegerea spontana a acestei culori justifica dorinta de independenta, perceputa ca ceva care vi se cuvine cu orice pret.

ALBASTRU: Economie, respect, intelepciune. Denota faptul ca sunteti profund, concentrat, sensibil, tandru, afectuos. Este culoarea marilor aspiratii, a celor pentru care viata insasi e un taram ce merita explorat in fiecare zi. Va place stabilitatea.

MOV: Modestie, sentimentalism, fragilitate. Este o culoare a trairilor contrarii: atractie si indepartare, optimism si nostalgie. Simtiti nevoia unor puncte de sprijin pentru a trece peste diverse obstacole. Va ascundeti trairile, protejandu-va sensibilitatea.

GRI: Semnifica izolare si apatie. Denota o conditie statica, inactiva, lipsa comunicarii. Rabdarea este in schimb asul pe care il aveti mereu in maneca. Nevoia de protectie este crescuta. Nu e bine sa va lasati intotdeauna prada framantarilor interioare. Actionati pentru un viitor mai bun!

ALB: Exprima nevinovatie, puritate, candoare. Sunteti o persoana casta, inocenta, impaciuitoare, sobra. Alegerea spontana a acestei culori indica faptul ca resimtiti nevoia instalarii unei perioade de calm, liniste, relaxare.

NEGRU: Reprezinta tristete, izolare, despartire, dar si o atractie spre cunoasterea lucrurilor de dincolo de aparente, misticism. Arata faptul ca sunteti stresat si aveti nevoie de o schimbare in viata dvs. Sugereaza adesea si dorinta de a iesi in evidenta, multe grupari de tineri alegand aceasta culoare pentru a starni reactia celor din jur.