Scor: Fiecare raspuns corect se noteaza cu un punct. In total se pot obtine maximum 10 puncte.

Interpretarea rezultatelor:

Intre 0 si 3 puncte: Cu siguranta marketingul nu este domeniul tau forte. Insa, nu uita ca astazi traim intr-o lume dominata de marketing, in care trebuie sa stim sa ne vindem inclusiv propria imagine pentru a avea succesul dorit. Urmeaza un curs de profil si imbunatateste-ti cunostintele intr-un domeniu esential, indiferent de jobul tau actual. Vei avea numai de castigat!

Intre 4 si 7 puncte: Te descurci binisor la capitolul marketing, dar este pacat sa te opresti aici. Cunostintele aprofundate in acest domeniu iti vor fi cu siguranta de folos si te vor ajuta sa progresezi in cariera. Nu lasa pe maine ce poti face astazi! Cu putin efort, urmand un curs in domeniu, vei putea ajunge chiar specialist marketing! Mult succes!

Intre 8 si 10 puncte: Ai cunostinte solide de marketing. Poti deveni usor un specialist in domeniu, asa ca investeste in educatia ta incepand chiar de astazi! Marketingul se reinventeaza pe masura ce trece timpul! Invata sa fii cu un pas inaintea concurentei! Norocul iese mereu in calea celor perseverenti. Numai bine!"

Daca iti doresti sa iti dezvolti cunostintele in materie de marketing, atat pentru imbunatatirea performantei tale la locul de munca, cat si pentru tine ca si dezvoltare personala, iti recomandam cursul nostru de Marketing si Comunicare