Fiecare raspuns corect are cate 1 punct. Recomandari daca ati obtinut un punctaj curpins intre:

0-6: Se constata numeroase lacune si nevoia de imbunatatire a cunostintelor de baza de HTML si CSS. Va recomandam in acest sens materialul suplimentar de studiu Notiuni de baza de HTML si CSS care cuprinde o sinteza a acestor elemente. Acest material, pe langa aspectele teoretice fundamentale, cuprinde numeroase exemple si exercitii, care ajuta la consolidarea cunostintelor. Studierea acestui material va va ajuta in intelegerea cursului Programator PHP, care trateaza elementele de HTML si CSS ca notiuni cunoscute.

7-11: Nu este rau, dar mai sunt cunostinte de baza lipsa. Va recomandam totusi, inainte de inceperea studiului cursului Programator PHP, o reimprospatare a cunostintelor cu ajutorul materialul suplimentar de studiu Notiuni de baza de HTML si CSS care cuprinde o sinteza a acestor elemente. Acest material, pe langa aspectele teoretice fundamentale, cuprinde numeroase exemple si exercitii, care ajuta la consolidarea cunostintelor. Studierea acestui material va va ajuta in intelegerea cursului Programator PHP, care trateaza elementele de HTML si CSS ca notiuni cunoscute.

12-20: Felicitari! Rezultatele obtinute in urma rezolvarii testului reflecta bune cunostinte de HTML si CSS. Va recomandam inscrierea la cursul Programator PHP, care utilizeaza aceste elemente, ca elemente fundamentale. Daca dvs. considerati necesar, este bine sa aveti si materialul suplimentar Notiuni de baza de HTML si CSS la indemana, pentru a avea mereu ca referinta o sinteza importanta a notiunilor de HTML si CSS.