Scor: Fiecare raspuns corect se noteaza cu 1 punct. In total se pot obtine maximum 10 puncte.

Interpretarea rezultatelor:

Intre 0 si 3 puncte: Cu tine, pana si cactusii se ofilesc! Cunostintele tale despre flori sunt limitate, dar nimeni nu s-a nascut invatat. Afla mai multe despre aceste minunate creatii ale naturii! Florile ne ajuta sa combatem stresul, infrumusetandu-ne casa! Sunt o importanta sursa de oxigen, iar datorita lor respiram mai bine. Iata doar cateva din avantajele pe care ti le aduc cateva ghivece cu flori in casa, dar si in viata ta! Urmeaza un curs de profil si descopera o noua lume!

Intre 4 si 7 puncte: Ai cunostinte generale in domeniul ingrijirii florilor, dar ai nevoie acum si sa inveti anumite subtilitati. Poti sa-i surprinzi pe cei dragi cu aranjamentele sau buchetele create chiar de tine! Poti sa faci din ghivecele tale preferate o adevarata mini-gradina interioara! Sau poti incepe sa amenajezi chiar gradina de langa casa ta! Urmeaza un curs de profil si vei avea numai de castigat!

Intre 8-10 puncte: Florile au fost mereu importante pentru tine, iar in timp ai invatat sa le ingrijesti. Acum poti transforma acest hobby intr-o activitate permanenta care sa-ti aduca venituri suplimentare sau sa fie chiar o alternativa profesionala. Ca specialist, numeroase oportunitati se vor ivi, cu siguranta, fiindca florile insotesc un om in toate momentele speciale din viata lui! Mult succes!

Daca pasiunea ta sunt florile si iti place sa faci aranjamente florale, iti recomandam sa urmezi cursul nostru de Flori si Aranjamente Florale si poti face din hobby-ul tau un job de care sa te bucuri zi de zi.