1. Semnatura simpla (fara linii sau puncte sub ea): persoane care se bucura de viata lor si carora nu le pasa de parerea altora. Sunt persoane pozitive, dar sufera de un oarecare egoism.

2. Semnatura subliniata cu 1 linie: persoane foarte increzatoare in ele. Sunt poate un pic cam egoiste, dar cred in frumusetea vietii, sunt tonice si pozitive.


3. Semnatura cu 1 punct dupa ea: persoane inclinate spre un stil de viata modern si dinamic. Adesea ii resping pe cei care nu ii admira sau in care nu au incredere. Sunt persoane destul de razbunatoare, deci este mai bine sa le fii prieten decat dusman.

4. Semnatura cu 2 puncte dupa ea: persoane romantice, dar nestatornice. Prefera si cauta lucrurile frumoase si sunt la randul lor atractive.


5. Semnatura indescifrabila (nu se poate identifica numele sau prenumele semnatarului): persoane care incearca sa fie sau sa para foarte destepte, adesea inventeaza povesti despre ele insele sau ascund cu inversunare detalii din trecut pe care le considera rusinoase pentru situatia lor actuala. Nu spun nimic verde-n fata, nu asculta ce spun ceilalti si nu acorda celorlalti prea multa importanta.


6. Semnatura descifrabila: sunt de obicei persoane despre care se spune ca sunt branza buna in burduf de caine. Sunt persoane inteligente, dar care isi schimba foarte repede parerea. Nu stau prea mult sa se gandeasca daca un lucru este bun sau rau. Sunt persoane simpatice, pe care le poti castiga cu usurinta laudandu-le.

Semnatura Reginei Victoria are prima litera foarte evidentiata, ca si cum ar acoperi si proteja restul literelor. Aceasta grafica indica o persoana care se simte responsabila pentru oamenii din jurul ei.Semnatura lui Walt Disney exprima intr-un mod cum nu se poate mai evident creativitatea, umorul si vitalitatea unui geniu al animatiei, inventatorul lui Donald Duck, Mickey Mouse si al unei multimi de alte personaje celebre de desene animate.


Semnatura lui Michael Jackson dezvaluie dorinta sa de a iesi in evidenta, mandria si grandomania (prima litera foarte generos curbata). Faptul ca un nume se situeaza sub celalat arata, pe de o parte, caracterul vanitos, iar pe de alta parte, un sentiment de inferioritate care nu ii era deloc strain.