Interpretarea rezultatelor

Acorda un punct fiecarei intrebari la care ai raspuns cu Adevarat. La final, aduna toate punctele si vezi in care dintre categoriile de mai jos te incadrezi.

Intre 1 si 4 puncte: Exista multe lucruri in viata ta care iti aduc satisfactii, insa munca nu este unul dintre ele. Ai o motivatie scazuta atunci cand vine vorba de performante profesionale, iar provocarile nu-ti sunt deloc pe plac. Jobul perfect pentru tine este unul care presupune rutina si sarcini bine definite.

Intre 5 si 8 puncte: Echilibrul dintre cariera si viata personala este foarte important pentru tine. Desi nu refuzi o ascensiune in cariera, stii sa spui Stop! atunci cand jobul interfereaza cu viata personala. Jobul potrivit pentru tine este cel in care deadline-urile stranse sunt combinate cu perioade de relaxare.

Intre 9 si 12 puncte: Esti o persoana obsedata de munca si nu doresti sub nici o forma sa incetinesti ritmul. Succesul profesional este cel mai important in viata ta, iar telurile tale sunt inalte. Desi constientizezi ca stilul tau de viata are o tendinta compulsiva, esecul este un cuvant care nu exista in vocabularul tau.