Majoritate A: Ai deja o slujba care iti aduce satisfactii. Esti o persoana orientata spre succes, perseverenta, care stie ce vrea si se implica in diverse proiecte pentru a promova. A urca pe scara ierarhiei sociale este un lucru bun, atat timp cat nu iti afecteaza viata personala. Ai grija sa nu devii obsedat de a obtine succesul cu orice pret si sa incepi sa faci concesii radicale. In viata unui om sunt si alte lucruri importante: partenerul, familia, prietenii, momentele de relaxare. Oamenii obsedati de profesie pot sfarsi prin a ramane singuri, izolati si nefericiti. Invata sa imbini atentia acordata carierei cu grija pentru cei dragi, pentru a avea succes pe toate planurile!

Majoritatea B: Ai putea face mai mult pentru a obtine succesul pe care-l meriti. Esti o persoana concesiva si comunici usor cu ceilalti. Ai cu siguranta numeroase calitati profesionale, precum si capacitatea de a fi un bun coleg, de a lucra in echipa. In schimb, mai ales in conditiile actuale de concurenta crescuta pe piata muncii, este vital sa inveti sa te autopromovezi mai bine, sa iti vinzi imaginea profesionala. Nu neglija aspectele marunte, dar atat de importante in redactarea CV-ului, tinuta la birou sau la interviu, participarea la proiectele mari ale firmei, dar si la o banala pauza de cafea unde poti afla noutati... Succesul nu va intarzia sa apara.

Majoritatea C: Nivelul profesional actual nu este, cu siguranta, cel la care ai visat. Din pacate, ai acumulat multa frustrare si te simti blocat intr-un cerc vicios. Nu uita ca, desi nu poti schimba trecutul, viitorul depinde de tine, de hotararile pe care le ei acum! Incepe chiar astazi sa schimbi ceva in viata ta! Urmeaza un curs de recalificare intr-o profesie actuala sau un curs de limbi straine si cauta-ti un job mai bun! Trebuie sa inveti sa lupti pentru visele tale, sa te automotivezi, sa iesi in calea succesului. Nu mai sta pe ganduri, actioneaza!