Scorul:

Fiecare raspuns corect este notat cu 1 punct. Se pot obtine maxim 15 puncte, in total.

Interpretarea rezultatelor:

Intre 0-5 puncte: Cunostintele tale despre lalele sunt reduse, sporadice. Ai retinut intamplator cate ceva despre aceste flori, dar nu ai studiat niciodata sistematic. Daca te pasioneaza istoria lalelelor sau vrei sa afli mai multe despre cultivarea florilor, urmeaza un curs de profil!

Intre 5 - 10 puncte: Continua sa te pregatesti in domeniul fascinant al cultivarii florilor. Este pacat sa te opresti aici, avand deja un minim bagaj de cunostinte temeinice. Lumea magica a lalelelor te asteapta sa o descoperi. Nu uita ca lumea acestor flori se intrepatrunde cu istoria universala! Vei afla lucruri inedite!

Peste 10 puncte: Felicitari! Ai deja cunostinte solide in domeniu. Cultiva-ti aceasta nobila pasiune pentru flori in continuare, iar frumosul va face constant parte din viata ta! Si poate ca undeva, nu departe, te asteapta sa o descoperi chiar celebra lalea neagra din scrierile lui Dumas, in fond nu doar o floare, ci si aspiratia simbolica spre bine, implinire, infinit... Mult succes!

Daca esti pasionat/a de flori in general si iti doresti sa descoperi lumea magica a florilor iti recomandam sa urmezi cursul nostru de Flori si Aranjamente Florale