PROFIL TEHNIC
Daca ati raspuns DA la enunturile 1, 5, 9, 12, 15, 16, 18 si 23, inseamna ca va atrag ocupatiile in care accentul se pune pe partea practica, iar sarcinile sunt fixe si clare. Sunteti o persoana logica, aveti nevoie de un scenariu de lucru bine stabilit. Vi se potrivesc domenii ca: mecanica, productie utilaje, constructii, reparatii si intretinere, transporturi, mestesuguri si tehnologie.

PROFIL SOCIAL
Daca ati raspuns DA la enunturile 3, 6, 8, 11, 14, 17, 20 si 22, inseamna ca sunteti o persoana orientata spre ceilalti, care vrea sa schimbe ceva in viata oamenilor din jur si care se implica in societate. Va place sa lucrati cu oamenii. Vi se potrivesc profesii in domenii precum: medical, educare si formare, asistenta si consiliere, religie.

PROFIL CREATIV
Daca ati raspuns DA la enunturile 2, 4, 7, 10, 13, 19, 21 si 24, inseamna ca sunteti o persoana creativa, cu multa imaginatie, care se bazeaza pe propriile forte si stie sa fie, atunci cand trebuie, un adevarat luptator. Va place sa fiti in centrul atentiei si aveti perseverenta necesara pentru a trece peste obstacole sau a-i convinge pe altii. Puteti alege domenii ca: arte si spectacole, afaceri si finante, cercetare stiintifica, vanzari si servicii, turism, drept.