Intre 0 - 4 puncte: Cu siguranta ai uitat cam tot ce ai invatat la scoala! Cultura generala nu a fost niciodata punctul tau forte, te-ai bazat mai mult pe abilitatile practice. Poti recupera citind mai multe carti sau urmarind documentare stiintifice. Pentru fixarea informatiillor in memorie, fa-ti un carnetel de Stiati ca, in care sa notezi datele sau lucrurile interesante pe care le afli din istorie, stiinta, literatura. In acest fel vei retine mai usor totul. Mult succes!

Intre 5 - 7 puncte: Nivelul tau de cultura generala este unul mediu. Cu timpul, exista tendinta de a uita lucrurile invatate in scoala sau care nu au directa legatura cu profesia pe care cineva o practica la un moment dat. Poti reciti cartile preferate sau urmari mai multe emisiuni culturale. Ai deja cunostinte numeroase, trebuie doar sa le fixezi mai bine, prin repetitie.

Intre 8 - 10 puncte: Felicitari! Ai un nivel de cultura generala ridicat! Dar, asta nu inseamna ca trebuie sa te opresti aici. Cu cat vei sti mai multe, cu atat vei avea ocazia sa fii in continuare printre cei mai buni. Invatatul ti s-a parut mereu ceva usor. Spor la studiu!

Persoanele care doresc sa-si imbunatateasca nivelul de cultura generala au la dispozitie cursul Eurocor de Invatare si Citire Rapida. Urmand acest curs vei avea rezultate vizibile inca de la primele lectii. Indiferent de profesia actuala, invatand si citind rapid, vei fi cu siguranta mult mai eficient la locul de munca si nenumarate oportunitati se vor ivi in calea ta. Vei putea obtine avansarea dorita sau un job mai bun.