Pentru fiecare raspuns notat cu A, primesti 2 puncte, iar pentru fiecare optiune F, primesti 1 punct. Poti totaliza intre 12 si 24 de puncte.


Intre 12 si 15 puncte: ai o slaba incredere in propria persoana. De ce? Merita sa meditezi asupra acestui aspect. Daca tu nu iti acorzi prea multa incredere, nici ceilalti nu vor deveni mai generosi. Trebuie sa schimbi neaparat ceva in modul in care te percepi. Nu te mai autosugestiona negativ! Cu siguranta ai multe calitati, descopera-le si pune-le in valoare! Intre 16 si 19 puncte: ai o incredere moderata in propria persoana, ca majoritatea oamenilor. Oare succesele de pana acum nu se datoreaza si modului tau de a te implica? De ce nu te stimezi mai mult? Esti o personalitate! Invata sa te automotivezi mereu! Construieste-ti un viitor mai bun! Succesul le iese mereu in cale celor perseverenti.

Intre 20 si 24 de puncte: Felicitari, ai deja multa incredere in fortele proprii si gestionezi eficient situatiile de criza. Atentie insa la comunicarea cu ceilalti. O concentrare prea mare asupra propriei persoane te poate face sa pierzi din vedere empatizarea cu cei din jur si sa nu mai anticipezi corect reactiile celorlalti.


Vrei sa ai mai multa incredere in propria persoana? Vrei sa comunici mai bine cu cei din jur? Vrei sa depasesti stresul cotidian? Vrei sa dobandesti echilibrul in indeplinirea rolurilor familiale, profesionale si sociale? Eurocor iti este alaturi cu un interesant si instructiv curs de Psihologie!


Cursul Eurocor de Psihologie se adreseaza tuturor acelora care doresc sa descopere, intr-un mod accesibil si placut, cine sunt si ce pot face pentru a-si influenta favorabil propriul destin. Acest curs are un pronuntat caracter practic, specific ramurilor psihologiei aplicate, si se adreseaza tuturor persoanelor interesate in a se descoperi pe sine, indiferent de pregatirea actuala.