Masaj [n]

450,00 RON
> <

+ 97

diplome
eliberate

391

cursanti
inregistrati

Constantin Dragan

  • Presedintele "Asociatiei Maseurilor Profesionisti"
  • Evaluator de competente profesionale din 2006
  • Formator autorizat ANC din 2010

Sunt Constantin si sunt de profesie maseur profesionist de aproape 30 de ani. Am publicat pana in prezent o serie de articole despre masajul Aromoterapeutic si Tehnica manevrelor articulare in reviste și ziare dedicate frumusetii si sanatatii. De asemenea, sunt si autor al unui curs practic de Masaj Thailandez, publicat in 2003.

Colaborarea mea cu Eurocor a inceput in 2003 si de atunci mi-au trecut prin mana generatii de maseuri profesionisti. Urmand cursul la Eurocor te voi ajuta sa dobandesti abilitatile esentiale pentru a-ti putea face viata mai usoara si mai frumoasa atat tie, cat si celor dragi sau potentialilor clienti!

  • Decideti singuri cand absolviti cursul

  • Profesor personal care asigura indrumarea pe durata intregului curs

  • Acces rapid de pe laptop sau calculator din contul de student, sectiunea eCurs

Descriere

Invata tehnicile de masaj cu numeroase beneficii pentru sanatate. Alege sa imbini placutul cu posibilitatea de a avea o noua sursa de venit.

- pana la finalul cursului te familiarizezi cu masajul reflexogen, somatic si terapeutic
- inveti notiuni de anatomie a corpului uman si care este actiunea masajului asupra acestuia
- memorezi rapid care sunt cele mai importante indicatii, contraindicatii si tehnici

Structura

Cursul este alcatuit din 16 caiete (32 de lectii) ce prezinta detaliat informatii si tipuri de masaj prezentate in curs. Prezentarile atractive, exemplele, exercitiile practice, imaginile relevante, sectiunile de vocabular, de intrebari de recapitulare, temele pentru acasa propuse alcatuiesc o imbatabila "trusa" a celui care doreste sa devina un mesager al sanatatii, prin practicarea masajului. In plus, primesti acces in platforma noastra online unde beneficiezi de:

- teme interactive de studiu, iar in urma rezolvarilor vei obtine diverse calificative
- cursurile in format digital

Durata

Tu alegi de unde sa inveti, dar si cand sa absolvi cursul:

- curs complet digital

Pret si oferte

*Preturile afisate includ TVA.

Materiale incluse in pret

- caietele de curs in format digital
- acces in platforma online Eurocor.

Pe langa toate acestea, te bucuri de experienta unui profesor personal dedicat, intotdeauna pregatit sa-ti raspunda intrebarilor si sa-ti evalueze performantele, astfel ca tu vei beneficia de o pregatire completa.

Certificate si absolvire

• Certificatul de absolvire Eurocor
Dupa expedierea ultimului pachet de curs, va fi deblocat testul final in contul de cursant. Rezolva testul si trimite-l catre profesorul tau personal pentru a fi corectat. Calificativele obtinute pot fi: foarte bine, bine, suficient si insuficient (in functie de punctajul realizat).In cazul in care obtii calificativul „suficient” sau „insuficient” vei avea posibilitatea de a reface testul.Odata promovat acest test, vei obtine Certificatul de absolvire Eurocor. Taxa de eliberare a certificatului este de 30 lei. Taxa de expeditie a acestuia este de 9 lei.

Certificat Eurocor
×

Intrebari frecvente

1. Cum ma inscriu la curs?

Intai de toate, inainte de inscrierea la un curs Eurocor, te sfatuim sa citesti toate informatiile despre modul nostru de lucru si sa te familiarizezi cu metoda de studiu. Le gasesti in meniul principal, campul Metoda de studiu.

Apoi, in cazul in care vrei sa urmezi un curs de limbi straine, acceseaza sectiunea Informatii pentru cursanti si alege Teste online pentru determinarea nivelului de cunostinte.

Daca nu optezi pentru un curs de limbi straine, te poti relaxa cu test de inteligenta, de abilitati personale sau, de ce nu, un test pentru pauza de cafea.

Dupa ce ti-ai stabilit nivelul, urmatorul pas este sa-ti alegi ritmul in care vei studia (digital) si sa adaugi in cosul de cumparaturi cursul preferat.

Completeaza formularul cu datele tale personale si finalizeaza comanda.

Dupa procesarea comenzii, vei primi pachetele de curs comandate si te poti apuca de studiu.

2. Cum pot plati cursurile Eurocor?

Plata se realizeaza online, cu cardul bancar, pe site-ul nostru.

3. Ce tip de certificat se elibereaza la terminarea cursului?

In cazul obtinerii calificativelor bine sau foarte bine, cursantului i se va acorda un Certificat de Absolvire pe care va fi specificat calificativul obtinut.

Taxa de eliberare a Certificatului de absolvire este de 30 de lei, iar taxa de expeditie a acestuia este de 9 lei.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre:Masaj [n]
Rating-ul dumneavoastra