Manager de Proiect

450,00 RON
> <

+ 11

diplome
eliberate

46

cursanti
inregistrati

Ruxandra Enache

  • Antreprenor de 16 ani
  • Absolventa MBA Open University Business School
  • Certificata si membra Project Management Institute din USA
  • Formator autorizat ANC din 2005

Sunt Ruxandra si lucrez de peste 20 de ani ca trainer si consultant in domeniul formarii profesionale si al consultantei organizationale. M-am implicat in numeroase programe de dezvoltare a afacerilor pe diferite teme din domeniul managementului general si a managementului de proiect, dezvoltare de echipe,i formare de traineri si multe altele. Am intalnit si am lucrat cu oameni aflati in diverse functii si pozitii din multe domenii de activitate, public sau privat: proiectare, administratie publica locala, institutii guvernamentale, mediul de afaceri si organizatii non-guvernamentale.

Te astept cu nerabdare, sa ne cunoastem si sa lucram impreuna. Sunt sigura ca impreuna vom putea invata si dobandi noi cunostinte si competente care sa ne ajute in cariera noastra profesionala.

  • Decideti singuri cand absolviti cursul

  • Profesor personal care asigura indrumarea pe durata intregului curs

  • Acces rapid de pe laptop sau calculator din contul de student, sectiunea eCurs

  • Curs autorizat si certificat

Descriere

Ai deja experienta in domeniul tau de activitate si ai participat la numeroase cursuri pentru a-ti imbogati cunostintele. La finalul cursului te vei putea bucura de implementarea cunostintelor in gestionarea cu succes a proiectelor de care te ocupi.

- afli cum se face gestionarea resurselor umane si financiare
- descoperi care sunt ustensilele pentru obtinerea finantarii si intocmirea bugetului
- inveti sa faci analiza riscurilor, evaluarea si raportarea cu ajutorul exemplelor si exercitiilor din curs

Structura

Alcatuit din 16 module, cursul este construit conform standardului ocupational in vigoare si are o orientare practica, cuprinzand exemple, exercitii si sugestii pentru un management eficient al proiectelor personale si profesionale. In plus, primesti acces in platforma noastra online unde beneficiezi de:

- teme interactive de studiu, iar in urma rezolvarilor vei obtine diverse calificative
- cursurile in format digital

Durata

Tu alegi de unde sa inveti, dar si cand sa absolvi cursul:

- curs complet digital

Pret si oferte

*Preturile afisate includ TVA.

*Pretul cursului la distanta nu include pretul programului de perfectionare autorizat.

Materiale incluse in pret

- caietele de curs in format digital
- acces in platforma online Eurocor.

Pe langa toate acestea, te bucuri de experienta unui profesor personal dedicat, intotdeauna pregatit sa-ti raspunda intrebarilor si sa-ti evalueze performantele, astfel ca tu vei beneficia de o pregatire completa.

Certificate si absolvire

• Certificatul de absolvire Eurocor
Dupa expedierea ultimului pachet de curs, va fi deblocat testul final in contul de cursant. Rezolva testul si trimite-l catre profesorul tau personal pentru a fi corectat. Calificativele obtinute pot fi: foarte bine, bine, suficient si insuficient (in functie de punctajul realizat). In cazul in care obtii calificativul „suficient” sau „insuficient” vei avea posibilitatea de a reface testul. Odata promovat acest test, vei obtine Certificatul de absolvire Eurocor. Taxa de eliberare a certificatului este de 30 lei. Taxa de expeditie a acestuia este de 9 lei.

• Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei
Optional, dupa absolvirea cursului poti participa la un program suplimentar de pregatire fata in fata autorizat, de scurta durata, in urma caruia poti obtine Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Acesta, tradus si apostilat este recunoscut oficial atat in Romania, cat si in tarile cat si in tarile semnatare ale Conventiei de la Haga. Taxa pentru programul autorizat este de 400 lei.

Certificat Eurocor Certificat Eurocor ANC
×

Intrebari frecvente

1. Cum ma inscriu la curs?

Intai de toate, inainte de inscrierea la un curs Eurocor, te sfatuim sa citesti toate informatiile despre modul nostru de lucru si sa te familiarizezi cu metoda de studiu. Le gasesti in meniul principal, campul Metoda de studiu.

Apoi, in cazul in care vrei sa urmezi un curs de limbi straine, acceseaza sectiunea Informatii pentru cursanti si alege Teste online pentru determinarea nivelului de cunostinte.

Daca nu optezi pentru un curs de limbi straine, te poti relaxa cu test de inteligenta, de abilitati personale sau, de ce nu, un test pentru pauza de cafea.

Dupa ce ti-ai stabilit nivelul, urmatorul pas este sa-ti alegi ritmul in care vei studia (digital) si sa adaugi in cosul de cumparaturi cursul preferat.

Completeaza formularul cu datele tale personale si finalizeaza comanda.

Dupa procesarea comenzii, vei primi pachetele de curs comandate si te poti apuca de studiu.

2. Cum pot plati cursurile Eurocor?

Plata se realizeaza online, cu cardul bancar, pe site-ul nostru.

3. Ce tip de certificat se elibereaza la terminarea cursului?

In cazul obtinerii calificativelor bine sau foarte bine, cursantului i se va acorda un Certificat de Absolvire pe care va fi specificat calificativul obtinut.

Taxa de eliberare a Certificatului de absolvire este de 30 de lei, iar taxa de expeditie a acestuia este de 9 lei.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre:Manager de Proiect
Rating-ul dumneavoastra