Japoneza incepatori interactiv

500,00 RON
> <

+ 17

diplome
eliberate

69

cursanti
inregistrati

Radita Dimancea

  • Absolventa a Facultatii de Politehnica din cadrul Universitatii Bucuresti
  • Persoana fizica abilitata in domeniul SSM
  • Auditor intern SSM
  • Evaluator de risc

Numele meu este Radita, iar domeniul Sanatatii si Securitatii in Munca este specialitatea mea. Conduc de peste 14 ani Serviciul Intern de Prevenire si Protectie al unei companii cu mai mult de 500 de angajati, iar din 2013 sunt si persoana fizica abilitata avand in portofoliu 50 de firme.

Daca iti doresti sa beneficiezi de cunostintele mele dobandite in ani intregi de practica si sa aprofundezi aspectele esentiale legate de sanatatea si securitatea in munca, iti lansez provocarea de a urma cursul Inspector in domeniul Sanatatii si Securitatii in Munca din cadrul Institutului Eurocor.

  • Decideti singuri cand absolviti cursul

  • Profesor personal care asigura indrumarea pe durata intregului curs

  • Acces rapid de pe laptop sau calculator din contul de student, sectiunea eCurs

Descriere

Ai acces la cultura si limba Tarii Soarelui Rasare multumita unei metode de studiu eficiente si moderne. Astfel, vei reusi ca intr-un timp scurt sa asimilezi cunostintele de limba japoneza cu ajutorul cursului online.

- in varianta online a cursului ai in acelasi loc elemente interactive, audio, imagini si text care te ajuta sa memorezi rapid pronuntia, scrierea cu hiragana, katakana si kanji si intelegerea prin ascultare
- studiezi vocabularul de baza ce iti va permite purtarea unei conversatii simple pe teme de interes cotidian
- iti verifici raspunsurile la exercitii pe loc si beneficiezi de ajutorul profesorului personal

*Aceasta clasificare conform Cadrului European de Referinta este o aproximare, nu o echivalare, a nivelului de studiu al limbii straine. Are rol orientativ. Institutul Eurocor foloseste o structura unica a materialelor de curs, adaptata cursurilor la distanta. Pe certificatul de absolvire va fi trecut titlul cursului absolvit (de exemplu, Engleza incepatori, Engleza intermediar etc.).

Structura

Structurat in 20 de caiete cu cate 2 lectii fiecare, in total 40 de lectii, plus 20 Audio Book-uri online. Acestea cuprind: exercitii de pronuntie, sectiuni de gramatica, tema pentru acasa, raspunsuri la exercitii si un dictionar. De asemenea, in caiete sunt prezentate si textele inregistrate cu vorbitori nativi, pe care le gasiti si pe suportul audio. In plus, primesti acces in platforma noastra online unde beneficiezi de:

- teme interactive de studiu, iar in urma rezolvarilor vei obtine diverse calificative
- cursurile in format digital
- aplicatia MultiMedia Plus
- suporturile audio prezente online

Durata

Tu alegi de unde sa inveti, dar si cand sa absolvi cursul:

- curs complet digital

Pret si oferte

*Preturile afisate includ TVA.

Materiale incluse in pret

- caietele de curs in format digital
- suportul audio in format digital
- acces in platforma online Eurocor.

Pe langa toate acestea, te bucuri de experienta unui profesor personal dedicat, intotdeauna pregatit sa-ti raspunda intrebarilor si sa-ti evalueze performantele, astfel ca tu vei beneficia de o pregatire completa.

Certificate si absolvire

• Certificatul de absolvire Eurocor
Dupa expedierea ultimului pachet de curs, va fi deblocat testul final in contul de cursant. Rezolva testul si trimite-l catre profesorul tau personal pentru a fi corectat. Calificativele obtinute pot fi: foarte bine, bine, suficient si insuficient (in functie de punctajul realizat).In cazul in care obtii calificativul „suficient” sau „insuficient” vei avea posibilitatea de a reface testul.Odata promovat acest test, vei obtine Certificatul de absolvire Eurocor. Taxa de eliberare a certificatului este de 30 lei. Taxa de expeditie a acestuia este de 9 lei.

Certificat Eurocor
×

Intrebari frecvente

1. Cum ma inscriu la curs?

Intai de toate, inainte de inscrierea la un curs Eurocor, te sfatuim sa citesti toate informatiile despre modul nostru de lucru si sa te familiarizezi cu metoda de studiu. Le gasesti in meniul principal, campul Metoda de studiu.

Apoi, in cazul in care vrei sa urmezi un curs de limbi straine, acceseaza sectiunea Informatii pentru cursanti si alege Teste online pentru determinarea nivelului de cunostinte.

Daca nu optezi pentru un curs de limbi straine, te poti relaxa cu test de inteligenta, de abilitati personale sau, de ce nu, un test pentru pauza de cafea.

Dupa ce ti-ai stabilit nivelul, urmatorul pas este sa-ti alegi ritmul in care vei studia (digital) si sa adaugi in cosul de cumparaturi cursul preferat.

Completeaza formularul cu datele tale personale si finalizeaza comanda.

Dupa procesarea comenzii, vei primi pachetele de curs comandate si te poti apuca de studiu.

2. Cum pot plati cursurile Eurocor?

Plata se realizeaza online, cu cardul bancar, pe site-ul nostru.

3. Ce tip de certificat se elibereaza la terminarea cursului?

In cazul obtinerii calificativelor bine sau foarte bine, cursantului i se va acorda un Certificat de Absolvire pe care va fi specificat calificativul obtinut.

Taxa de eliberare a Certificatului de absolvire este de 30 de lei, iar taxa de expeditie a acestuia este de 9 lei.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre:Japoneza incepatori interactiv
Rating-ul dumneavoastra