Italiana nivel intermediar

400,00 RON
> <

+ 5

diplome
eliberate

23

cursanti
inregistrati

Mariana Alexandru

Profesor de limba romana si limbi straine
  • Experienta in managementul educatiei la distanta
  • Redactor si traducator in domeniul editorial
  • Absolventa a Facultatii de Litere din Bucuresti

Numele meu este Mariana si in prezent lucrez in domeniul editorial ca redactor si traducator. Pasiunea pentru limba romana si pentru limbi straine s-a transpus, de-a lungul anilor, in diverse colaborari in redactari si traduceri de carti si nu numai. Am activat si in domeniul educational, mai intai ca profesor in invatamantul traditional, apoi ca redactor si manager in invatamantul la distanta pentru adulti, conducand proiecte de cursuri deopotriva pe print si on-line, la nivel local si international. Preocuparile mele profesionale sunt multiple, caci imi place sa ma autodepasesc si sa ma dezvolt continuu.

Stiu foarte bine ca un dascal poate face invatarea placuta si poate deveni un sprijin de nadejde pentru oricine alege sa se instruiasca intr-un domeniu sau altul. De aceea iti voi fi mereu aproape cu sfaturi si sugestii de studiu. Cu siguranta vom reusi ca impreuna sa facem din calatoria cunoasterii o mare aventura!

  • Decideti singuri cand absolviti cursul

  • Profesor personal care asigura indrumarea pe durata intregului curs

  • Acces rapid de pe laptop sau calculator din contul de student, sectiunea eCurs

Descriere

Continua sa iti perfectionezi cunostintele de italiana! Ai facut inca un pas pentru a vorbi cat mai cursiv limba italiana, ai carei vorbitori sunt atat de ceruti pe piata muncii.

- iti diversifici vocabularul si te angajezi in situatii de comunicare complexe
- descoperi noi reguli gramaticale si de scriere
- iti imbunatatesti pronuntia multumita suportului audio

*Aceasta clasificare conform Cadrului European de Referinta este o aproximare, nu o echivalare, a nivelului de studiu al limbii straine. Are rol orientativ. Institutul Eurocor foloseste o structura unica a materialelor de curs, adaptata cursurilor la distanta. Pe certificatul de absolvire va fi trecut titlul cursului absolvit (de exemplu, Engleza incepatori, Engleza intermediar etc.).

Structura

Alcatuit din 16 caiete a cate doua lectii fiecare, plus 16 Audio Book-uri online, cursul cuprinde exercitii de recapitulare a materiei parcurse anterior, cuvinte si constructii noi, transcrieri fonetice, notiuni gramaticale, exercitii, recapitulari si teme pentru acasa. In plus, primesti acces in platforma noastra online unde beneficiezi de:

- teme interactive de studiu, iar in urma rezolvarilor vei obtine diverse calificative
- cursurile in format digital
- suporturile audio prezente online

Durata

Tu alegi de unde sa inveti, dar si cand sa absolvi cursul:

- curs complet digital

Pret si oferte

*Preturile afisate includ TVA.

Materiale incluse in pret

- caietele de curs in format digital
- suportul audio in format digital
- acces in platforma online Eurocor.

Pe langa toate acestea, te bucuri de experienta unui profesor personal dedicat, intotdeauna pregatit sa-ti raspunda intrebarilor si sa-ti evalueze performantele, astfel ca tu vei beneficia de o pregatire completa.

Certificate si absolvire

• Certificatul de absolvire Eurocor
Dupa expedierea ultimului pachet de curs, va fi deblocat testul final in contul de cursant. Rezolva testul si trimite-l catre profesorul tau personal pentru a fi corectat. Calificativele obtinute pot fi: foarte bine, bine, suficient si insuficient (in functie de punctajul realizat).In cazul in care obtii calificativul „suficient” sau „insuficient” vei avea posibilitatea de a reface testul.Odata promovat acest test, vei obtine Certificatul de absolvire Eurocor. Taxa de eliberare a certificatului este de 30 lei. Taxa de expeditie a acestuia este de 9 lei.

Certificat Eurocor
×

Intrebari frecvente

1. Cum ma inscriu la curs?

Intai de toate, inainte de inscrierea la un curs Eurocor, te sfatuim sa citesti toate informatiile despre modul nostru de lucru si sa te familiarizezi cu metoda de studiu. Le gasesti in meniul principal, campul Metoda de studiu.

Apoi, in cazul in care vrei sa urmezi un curs de limbi straine, acceseaza sectiunea Informatii pentru cursanti si alege Teste online pentru determinarea nivelului de cunostinte.

Daca nu optezi pentru un curs de limbi straine, te poti relaxa cu test de inteligenta, de abilitati personale sau, de ce nu, un test pentru pauza de cafea.

Dupa ce ti-ai stabilit nivelul, urmatorul pas este sa-ti alegi ritmul in care vei studia (digital) si sa adaugi in cosul de cumparaturi cursul preferat.

Completeaza formularul cu datele tale personale si finalizeaza comanda.

Dupa procesarea comenzii, vei primi pachetele de curs comandate si te poti apuca de studiu.

2. Cum pot plati cursurile Eurocor?

Plata se realizeaza online, cu cardul bancar, pe site-ul nostru.

3. Ce tip de certificat se elibereaza la terminarea cursului?

In cazul obtinerii calificativelor bine sau foarte bine, cursantului i se va acorda un Certificat de Absolvire pe care va fi specificat calificativul obtinut.

Taxa de eliberare a Certificatului de absolvire este de 30 de lei, iar taxa de expeditie a acestuia este de 9 lei.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre:Italiana nivel intermediar
Rating-ul dumneavoastra