Interior design

450,00 RON
> <

+ 414

diplome
eliberate

1656

cursanti
inregistrati

Irina Lega

  • Absolventa a Universitatii de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” din Bucuresti
  • Antreprenor

Ma numesc Irina Lega si sunt arhitect de interior si de 7 ani indrum studentii Eurocor la cursurile de Design Interior si Arta Decorarii Locuintei. Am absolvit facultatea de Arhitectura de Interior din cadrul UAUIM Bucuresti in 2011 si in anul urmator am deschis, impreuna cu colegul meu, propriul studio de arhitectura de interior, Square 2 Design in Bucuresti. De-a lungul anilor am finalizat proiecte rezidentiale, comerciale si spatii office la scara mare, dar am avut proiecte si la scara mica pe partea de graphic design si branding.

Impreuna cu EUROCOR te voi ajuta sa dobandesti simtul unui grafician, imaginatia unui designer, ochiul unui fotograf, talentul unui mare pictor si sufletul unui mare artist.

  • Decideti singuri cand absolviti cursul

  • Profesor personal care asigura indrumarea pe durata intregului curs

  • Acces rapid de pe laptop sau calculator din contul de student, sectiunea eCurs

Descriere

Tu esti artizanul propriei vieti si ai puterea sa contribui la formarea ta ca specialist in domenii care in trecut reprezentau doar o pasiune pentru tine. Daca te simti atras de tot ceea ce tine de amenajarea locuintei, iti recomandam cursul de Design interior.

- inveti informatiile esentiale despre cum se realizeaza amenajarea spatiului interior (casa, birou, magazine etc.)
- cursul iti prezinta in exemple bogat illustrate in ce constau tehnica de lucru, planificarea si organizarea spatiului
- descoperi care sunt principiile estetice de urmat in cariera ca designer

Structura

In cele 16 caiete (32 de lectii) ale cursului vei intalni notiuni de arhitectura, sfaturi pentru imbunatatirea functionalitatii propriei locuinte, privind alegerea culorilor si solutii eficiente de amenajare. In plus, primesti acces in platforma noastra online unde beneficiezi de:
- teme interactive de studiu, iar in urma rezolvarilor vei obtine diverse calificative
- cursurile in format digital

Durata

Tu alegi de unde sa inveti, dar si cand sa absolvi cursul:

- curs complet digital

Pret si oferte

*Preturile afisate includ TVA.

Materiale incluse in pret

- caietele de curs in format digital
- acces in platforma online Eurocor.

Pe langa toate acestea, te bucuri de experienta unui profesor personal dedicat, intotdeauna pregatit sa-ti raspunda intrebarilor si sa-ti evalueze performantele, astfel ca tu vei beneficia de o pregatire completa.

Certificate si absolvire

• Certificatul de absolvire Eurocor
Dupa expedierea ultimului pachet de curs, va fi deblocat testul final in contul de cursant. Rezolva testul si trimite-l catre profesorul tau personal pentru a fi corectat. Calificativele obtinute pot fi: foarte bine, bine, suficient si insuficient (in functie de punctajul realizat).In cazul in care obtii calificativul „suficient” sau „insuficient” vei avea posibilitatea de a reface testul.Odata promovat acest test, vei obtine Certificatul de absolvire Eurocor. Taxa de eliberare a certificatului este de 30 lei. Taxa de expeditie a acestuia este de 9 lei.

Certificat Eurocor
×

Intrebari frecvente

1. Cum ma inscriu la curs?

Intai de toate, inainte de inscrierea la un curs Eurocor, te sfatuim sa citesti toate informatiile despre modul nostru de lucru si sa te familiarizezi cu metoda de studiu. Le gasesti in meniul principal, campul Metoda de studiu.

Apoi, in cazul in care vrei sa urmezi un curs de limbi straine, acceseaza sectiunea Informatii pentru cursanti si alege Teste online pentru determinarea nivelului de cunostinte.

Daca nu optezi pentru un curs de limbi straine, te poti relaxa cu test de inteligenta, de abilitati personale sau, de ce nu, un test pentru pauza de cafea.

Dupa ce ti-ai stabilit nivelul, urmatorul pas este sa-ti alegi ritmul in care vei studia (digital) si sa adaugi in cosul de cumparaturi cursul preferat.

Completeaza formularul cu datele tale personale si finalizeaza comanda.

Dupa procesarea comenzii, vei primi pachetele de curs comandate si te poti apuca de studiu.

2. Cum pot plati cursurile Eurocor?

Plata se realizeaza online, cu cardul bancar, pe site-ul nostru.

3. Ce tip de certificat se elibereaza la terminarea cursului?

In cazul obtinerii calificativelor bine sau foarte bine, cursantului i se va acorda un Certificat de Absolvire pe care va fi specificat calificativul obtinut.

Taxa de eliberare a Certificatului de absolvire este de 30 de lei, iar taxa de expeditie a acestuia este de 9 lei.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre:Interior design
Rating-ul dumneavoastra