Despre noi

Sa facem cunostinta

Institutul Eurocor este filiala Scolii Europene de Cursuri prin Corespondenta (ESCC) cu sediul central in Olanda, cea mai importanta scoala europeana specializata in aceasta forma de instruire, prezenta in 7 tari din Europa si Asia.

Astazi, pastrandu-ne radacinile care ne-au consacrat intreaga activitate, dar adaugand in mod constant schimbari care sa ne imbunatateasca permanent interactiunea cu voi, venim cu nou elan. O pornire fresh care sa ne ajute in procesul dezvoltarii tale personale si profesionale. Te asteapta un nou website, metode inedite si interactive de invatare, totul pe fundalul unei experiente relaxante de studiu.

Te ajutam sa …

Fie ca iti doresti sa afli mai multe detalii despre ceea ce te pasioneaza, sa-ti consolidezi cunostintele in ceea ce priveste invatarea si exersarea unei limbi straine sau vrei sa te perfectionezi pentru a avansa in cariera, cu Eurocor tu esti in centrul atentiei. Tot ce iti ramane sa faci este sa-ti alegi cursul dorit, iar o intreaga echipa de specialisti iti va sta la dispozitie pentru ca tu sa te dezvolti permanent!

De ce sa optezi pentru cursurile Eurocor?

De ce sa alegi Eurocor?

peste 20 de ani de experienta

dedicati dezvoltarii personale si profesionale

350.000 cursanti

certificati si acreditati in varii domenii

72 cursuri

ideale pentru orice nivel de cunostinta