Inspector SSM

450,00 RON
> <

+ 23

diplome
eliberate

92

cursanti
inregistrati

Radita Dimancea

  • Absolventa a Facultatii de Politehnica din cadrul Universitatii Bucuresti
  • Persoana fizica abilitata in domeniul SSM
  • Auditor intern SSM
  • Evaluator de risc

Numele meu este Radita, iar domeniul Sanatatii si Securitatii in Munca este specialitatea mea. Conduc de peste 14 ani Serviciul Intern de Prevenire si Protectie al unei companii cu mai mult de 500 de angajati, iar din 2013 sunt si persoana fizica abilitata avand in portofoliu 50 de firme.

Daca iti doresti sa beneficiezi de cunostintele mele dobandite in ani intregi de practica si sa aprofundezi aspectele esentiale legate de sanatatea si securitatea in munca, iti lansez provocarea de a urma cursul Inspector in domeniul Sanatatii si Securitatii in Munca din cadrul Institutului Eurocor.

  • Decideti singuri cand absolviti cursul

  • Profesor personal care asigura indrumarea pe durata intregului curs

  • Acces rapid de pe laptop sau calculator din contul de student, sectiunea eCurs

Descriere

Cunoasterea legislatiei in domeniul sanatatii si securitatii in munca este apanajul specialistilor in domeniu, dar si responsabilitatea fiecarui angajat. Invata totul despre securitatea vietii profesionale!

- afli cum se fac instruirea, informarea si consultarea angajatilor
- descoperi modalitatile de evaluare a riscurilor profesionale, semnalizare de securitate si sanatate in munca
- studiezi cele mai importante reglementari legislative

Structura

Structurat pe 16 module, contine multiple aspecte implicate in aceasta activitate. Cursul pune accent pe partea practica, asa ca vei gasi numeroase exemple si exercitii care te vor ajuta sa intelegi mai bine aspectele prezentate. Contine si suport audio cu cele mai importante reglementari legislative din domeniu. In plus, primesti acces in platforma noastra online unde beneficiezi de:

- teme interactive de studiu, iar in urma rezolvarilor vei obtine diverse calificative
- cursurile in format digital

Durata

Tu alegi de unde sa inveti, dar si cand sa absolvi cursul:

- curs complet digital

Pret si oferte

*Preturile afisate includ TVA.

Materiale incluse in pret

- caietele de curs in format digital
- acces in platforma online Eurocor.

Pe langa toate acestea, te bucuri de experienta unui profesor personal dedicat, intotdeauna pregatit sa-ti raspunda intrebarilor si sa-ti evalueze performantele, astfel ca tu vei beneficia de o pregatire completa.

Certificate si absolvire

• Certificatul de absolvire Eurocor
Dupa expedierea ultimului pachet de curs, va fi deblocat testul final in contul de cursant. Rezolva testul si trimite-l catre profesorul tau personal pentru a fi corectat. Calificativele obtinute pot fi: foarte bine, bine, suficient si insuficient (in functie de punctajul realizat).In cazul in care obtii calificativul „suficient” sau „insuficient” vei avea posibilitatea de a reface testul.Odata promovat acest test, vei obtine Certificatul de absolvire Eurocor. Taxa de eliberare a certificatului este de 30 lei. Taxa de expeditie a acestuia este de 9 lei.

Certificat Eurocor
×

Intrebari frecvente

1. Cum ma inscriu la curs?

Intai de toate, inainte de inscrierea la un curs Eurocor, te sfatuim sa citesti toate informatiile despre modul nostru de lucru si sa te familiarizezi cu metoda de studiu. Le gasesti in meniul principal, campul Metoda de studiu.

Apoi, in cazul in care vrei sa urmezi un curs de limbi straine, acceseaza sectiunea Informatii pentru cursanti si alege Teste online pentru determinarea nivelului de cunostinte.

Daca nu optezi pentru un curs de limbi straine, te poti relaxa cu test de inteligenta, de abilitati personale sau, de ce nu, un test pentru pauza de cafea.

Dupa ce ti-ai stabilit nivelul, urmatorul pas este sa-ti alegi ritmul in care vei studia (digital) si sa adaugi in cosul de cumparaturi cursul preferat.

Completeaza formularul cu datele tale personale si finalizeaza comanda.

Dupa procesarea comenzii, vei primi pachetele de curs comandate si te poti apuca de studiu.

2. Cum pot plati cursurile Eurocor?

Plata se realizeaza online, cu cardul bancar, pe site-ul nostru.

3. Ce tip de certificat se elibereaza la terminarea cursului?

In cazul obtinerii calificativelor bine sau foarte bine, cursantului i se va acorda un Certificat de Absolvire pe care va fi specificat calificativul obtinut.

Taxa de eliberare a Certificatului de absolvire este de 30 de lei, iar taxa de expeditie a acestuia este de 9 lei.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre:Inspector SSM
Rating-ul dumneavoastra