1. Conditiile de participare reprezinta un contract intre semnatar (cursant) si Institutul European de Cursuri prin Corespondenta SRL, Nr. Reg. Com. J40/8358/1997, RO9884911, cu respectarea O.U.G 34/2014 si modificarile ulterioare, potrivit conditiilor formulate in punctele 1-16. Prin aceasta, Institutul EUROCOR confirma participarea ta la curs.
 2. Odata ce esti inscris la cursurile EUROCOR devii proprietarul materialelor de curs primite prin curier. Materialele de curs vor fi livrate in aproximativ 10 zile lucratoare dupa preluarea comenzii. Formatul electronic al materialelor de studiu (eCurs) este disponibil in contul de student, dupa plata acestuia.
 3. Contractul este valabil pana la cumparare integrala a cursului si emiterea Certificatului de Absolvire.
 4. Eurocor iti va trimite lunar pachetele de studiu, pana la finalizarea cursului. La cerere, pachetele de studiu aferente unui curs pot fi trimise intr-o singura expeditie, tie revenindu-ti obligatia sa achiti contravaloarea pachetelor de curs trimise de Eurocor. Pretul total al cursului se calculeaza inmultind pretul unitar al pachetelor de studiu cu numarul celor livrate de Eurocor, la care se adauga taxele mentionate la punctele 5, 11, 12, 13. Pretul unitar al pachetului de studiu este mentionat in factura.
 5. In urma obtinerii calificativelor de “bine” sau “foarte bine”, ti se va acorda un Certificat de Absolvire pe care va fi mentionat calificativul obtinut. Taxa de eliberare a certificatului este de 30 lei. Taxa de expeditie a acestuia este de 9 lei.
 6. Pentru cursurile marcate cu semnul A - AUTORIZAT, optional, in urma unui scurt program de pregatire fata in fata, se poate obtine un certificat emis impreuna cu Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Pretul cursului prin corespondenta nu include pretul programului optional de pregatire fata in fata, pret ce poate fi aflat inainte de inscriere pe site-ul www.eurocor.ro, in pagina fiecarui curs. 

    Taxa pentru programul autorizat este de 400 lei.

 1. Poti trimite temele online, spre verificare, oricand pe durata cursului, precum si timp de un an de la data primirii ultimului pachet de curs. Contul de student este activ timp de 12 luni de la achizitia ultimului pachet de curs. 

    Daca, de exemplu, utimul pachet de curs l-ai primit in aprilie 2020, contul tau ramane activ pana in aprilie 2021. De asemenea, in cazul in care contul tau expira,      iar dupa acest proces iti doresti sa trimiti temele, te rugam sa iei in calcul faptul ca, se percepe o taxa suplimentara de 5 lei pentru fiecare tema in parte.

 1. Pentru utilizarea continutului digital este necesar un device cu acces la internet. Formatul electronic al cursului (eCurs) nu poate fi descarcat si nu poate fi tiparit.
 2. Pe parcursul studiului iti poti modifica ritmul de studiu sau poti solicita intreruperea trimiterii pachetelor de curs pentru o perioada de maximum 3 luni consecutive.
 3. In calitate de cursant, poti urma in paralel mai multe cursuri. Daca iti doresti sa te perfectionezi si in alte domenii, poti comanda foarte usor cursurile dorite, iar noi ti le livram pentru ca tu sa poti incepe studiul.
 4. Daca, din varii motive, ai intrerupt cursul si dupa o perioada de timp doresti reluarea acestuia, pretul unui caiet  de curs va fi cel valabil la acea data pe site-ul www.eurocor.ro.
 5. Cheltuielile privind expedierea coletelor sunt suportate de catre cursant. Valoarea taxei de expediere pentru trimiterea lunara este unica, indiferent de ritmul ales, si are valoarea de 9 lei/expeditie. In cazul returnarii coletului din vina cursantului, cheltuielile de retur vor fi suportate de catre acesta. In cazul returnarii coletului din vina Eurocor sau a firmei de curierat, cheltuielile de reexpediere vor fi suportate de catre Eurocor.
 6. In scopuri administrative, se percepe o taxa de inscriere la curs, in valoare de 20 lei. Aceasta taxa se plateste o singura data, odata cu primul pachet de curs si doar in cazul achizitiei cursului in ritm lunar. Taxa de 20 lei nu este inclusa in pretul primului pachet de curs.
 7. In cazul in care coletul nu ajunge la tine sau este expediat in conditii necorespunzatoare, Eurocor il poate retrimite, in urma unei solicitari scrise la adresa de email: [email protected]
 8. In momentul in care doresti sa incetezi studiul cu Eurocor, iti revine obligatia sa soliciti acest lucru in scris sau telefonic.
 9. Reclamatiile pot fi transmise prin e-mail sau telefon, iar timpul de solutionare, de catre Institutul Eurocor, este de 30 de zile. Orice conflict intervenit intre Eurocor si cursanti, cu privire la plata cursurilor, va fi solutionat pe cale amiabila. In cazul in care partile nu ajung la o intelegere, conflictul va fi solutionat prin intermediul instantelor judecatoresti.

   Poti notifica in scris sau telefonic Institutului Eurocor ca renunti la cumparare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de     la primirea primului pachet de curs prin corespondenta. In acest caz, Eurocor va rambursa suma primita nu mai tarziu de 14 zile de la primirea retur a pachetului     si de la incasarea platii.

   Cheltuielile de retur sunt suportate de cursant, in acest caz.

   Cursurile livrate in format digital nu pot fi returnate.

   Nu se accepta returnarea pachetelor de curs dupa implinirea termenului de 14 zile mentionat mai sus.

   Completand comanda cu datele tale personale necesare procesului de inscriere la cursuri sau formularul online pentru solicitarea lectiei demonstrative, mi-am           exprimat acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in scopurile mentionate in cuprinsul acestora.

   In relatia contractuala cu Eurocor, imi pot exercita oricare dintre urmatoarele drepturi: 

 • dreptul de informare si acces
 • dreptul la rectificare
 • dreptul la portabilitatea datelor 
 • dreptul la stergerea datelor
 • dreptul la restrictionarea prelucrarii
 • dreptul la opozitie
 • dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automata, inclusiv crearea de profiluri.