Conditii de studiu

CONDITII DE PARTICIPARE LA CURSURILE EUROCOR

1. Conditiile de participare reprezinta un contract intre semnatar (cursant) si Institutul European de Cursuri prin Corespondenta SRL, Nr. Reg. Com. J40/8358/1997, RO9884911, cu respectarea O.U.G 34/2014 si modificarile ulterioare, potrivit conditiilor formulate in punctele 1-16. Prin aceasta, Institutul EUROCOR confirma participarea ta la curs.

2. Formatul electronic al materialelor de studiu (eCurs) este disponibil in contul de student, dupa plata acestuia.

3. Contractul este valabil pana la emiterea Certificatului de Absolvire.

4. Pretul total al cursului este compus din pretul cursului la care se adauga taxele mentionate la punctele 5, 11, 12, 13. Pretul unitar al pachetului de studiu este mentionat in factura.

5. In urma obtinerii calificativelor de “bine” sau “foarte bine”, ti se va acorda un Certificat de Absolvire pe care va fi mentionat calificativul obtinut. Taxa de eliberare a certificatului este de 30 lei. Taxa de expeditie a acestuia este de 9 lei.

6. Pentru cursurile marcate cu semnul A - AUTORIZAT, optional, in urma unui scurt program de pregatire fata in fata, se poate obtine un certificat emis impreuna cu Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Pretul cursului prin corespondenta nu include pretul programului optional de pregatire fata in fata, pret ce poate fi aflat inainte de inscriere pe site-ul www.eurocor.ro, in pagina fiecarui curs.

Taxa pentru programul autorizat este de 400 lei.

7. Poti trimite temele online, spre verificare, oricand pe durata cursului, precum si timp de un an de la data primirii ultimului pachet de curs. Contul de student este activ timp de 12 luni de la achizitia ultimului pachet de curs.

Daca, de exemplu, utimul pachet de curs l-ai primit in aprilie 2020, contul tau ramane activ pana in aprilie 2021.

8. Pentru utilizarea continutului digital este necesar un device cu acces la internet. Formatul electronic al cursului (eCurs) nu poate fi descarcat si nu poate fi tiparit.

9. In calitate de cursant, poti urma in paralel mai multe cursuri. Daca iti doresti sa te perfectionezi si in alte domenii, poti comanda foarte usor cursurile dorite, iar noi ti le livram pentru ca tu sa poti incepe studiul.

10. In cazul in care coletul nu ajunge la tine sau este expediat in conditii necorespunzatoare, Eurocor il poate retrimite, in urma unei solicitari scrise la adresa de email: [email protected]

11. Reclamatiile pot fi transmise prin e-mail sau telefon, iar timpul de solutionare, de catre Institutul Eurocor, este de 30 de zile. Orice conflict intervenit intre Eurocor si cursanti, cu privire la plata cursurilor, va fi solutionat pe cale amiabila. In cazul in care partile nu ajung la o intelegere, conflictul va fi solutionat prin intermediul instantelor judecatoresti.

Poti notifica in scris sau telefonic Institutului Eurocor ca renunti la cumparare( doar pentru cursurile fizice), fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea primului pachet de curs prin corespondenta. In acest caz, Eurocor va rambursa suma primita nu mai tarziu de 14 zile de la primirea retur a pachetului si de la incasarea platii. Pentru cursuriile digitale nu se ramburseaza valoarea pachetului dupa achizitie.

Cheltuielile de retur sunt suportate de cursant, in acest caz.

Cursurile livrate in format digital nu pot fi returnate.

Nu se accepta returnarea pachetelor de curs dupa implinirea termenului de 14 zile mentionat mai sus.

Completand comanda cu datele tale personale necesare procesului de inscriere la cursuri sau formularul online pentru solicitarea lectiei demonstrative, mi-am exprimat acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in scopurile mentionate in cuprinsul acestora.

In relatia contractuala cu Eurocor, imi pot exercita oricare dintre urmatoarele drepturi:

  • dreptul de informare si acces
  • dreptul la rectificare
  • dreptul la portabilitatea datelor
  • dreptul la stergerea datelor
  • dreptul la restrictionarea prelucrarii
  • dreptul la opozitie
  • dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automata, inclusiv crearea de profiluri.