Coafura si Frizerie

Produse favorite
104,30 RON
/
  • Pret de lista: 104,30 RON /caiet
  • Ritm normal/rapid – 25% reducere
  • Curs complet – 55% reducere”
> <

+ 97

diplome
eliberate

391

cursanti
inregistrati

Camelia Glont

Eu sunt Camelia si te invit sa descoperim impreuna ultimele tendinte in domeniul coafurii si frizeriei. Sunt absolventa a Scolii de Arte si Meserii UCECOM si am o experienta de peste 15 ani in industrie, timp in care am pregatit si zeci de absolventi Eurocor. Pentru a-mi imbunatati tehnicile particip regulat la seminarii de frumusete si hairstyling, iar din anul 2013, detin propriul meu salon de hairstyle in Bucuresti.

Daca ai talent in crearea de coafuri sau indemanare la tuns si doresti sa inveti bazele teoretice pentru a te perfectiona sau daca abia acum ai decis sa invati cum sa faci minuni cu parul tau sau al cunostintelor tale, iti sunt alaturi pentru a te ajuta sa inveti aceste notiuni din cursul Eurocor.

  • Decideti singuri cand absolviti cursul

  • Profesor personal care asigura indrumarea pe durata intregului curs

  • Acces rapid de pe laptop sau calculator din contul de student, sectiunea eCurs

  • Trimiterea pachetelor de curs prin curier in orice localitate din tara

Descriere

Pregateste foarfeca si spune da provocarii de a studia la distanta coafura si frizeria. Tocmai ai deschis usa succesului.

- vei afla cat este de usor sa te initiezi, chiar si fara o pregatire anterioara, pornind de la informatiile despre instrumentarul necesar si tehnicile de tuns
- studiezi apoi tipurile de par si cum se lucreaza cu fiecare in parte, urmand descrierile pas cu pas, imaginile si schitele oferite ca exemplu
- vopsit, colorat, nuantat si coafat sunt alte aspecte, deloc de neglijat in aceasta meserie, explicate in detaliu in numeroasele exemple din curs

Structura

Cursul este impartit in 32 lectii (16 caiete) ce contin numeroase informatii teoretice insotite de ilustratii pas cu pas, exercitii si raspunsuri la exercitii, exemple, intrebari de verificare, o tema pentru acasa si un vocabular de specialitate. In plus, primesti acces in platforma noastra online unde beneficiezi de:

- teme interactive de studiu, iar in urma rezolvarilor vei obtine diverse calificative
- cursurile in format digital

Durata

Tu iti alegi ritmul de invatare, de unde sa inveti, dar si cand sa absolvi cursul. Asadar, vei finaliza cursul in functie de ritmul de studiu pe care il vei alege, astfel:

- curs complet (iti livram toate pachetele de curs intr-o singura expeditie):
- ritm normal de studiu (iti livram 1 pachet de curs pe luna)
- ritm rapid (iti livram 2 sau 3 pachete de curs pe luna)
- ritm lent (iti livram 1 pachet de curs la 2 luni)

Pret si oferte

In functie de ritmul de studiu ales, beneficiezi de reduceri, astfel:
- curs complet: 55 % reducere din costul total
- ritm normal de studiu: 25% reducere din costul total
- ritm rapid 25% reducere din costul total

La acest cost se mai adauga:
Taxa pentru expedierea lunara a pachetului de curs este de 9 lei/expeditie. Aceasta suma se adauga la valoarea primei facturi emise.

*Preturile afisate includ TVA.

Materiale incluse in pret

- caietele de curs in format fizic si digital
- acces in platforma online Eurocor.

Pe langa toate acestea, te bucuri de experienta unui profesor personal dedicat, intotdeauna pregatit sa-ti raspunda intrebarilor si sa-ti evalueze performantele, astfel ca tu vei beneficia de o pregatire completa.

Certificate si absolvire

• Certificatul de absolvire Eurocor
Dupa expedierea ultimului pachet de curs, va fi deblocat testul final in contul de cursant. Rezolva testul si trimite-l catre profesorul tau personal pentru a fi corectat. Calificativele obtinute pot fi: foarte bine, bine, suficient si insuficient (in functie de punctajul realizat).In cazul in care obtii calificativul „suficient” sau „insuficient” vei avea posibilitatea de a reface testul.Odata promovat acest test, vei obtine Certificatul de absolvire Eurocor. Taxa de eliberare a certificatului este de 30 lei. Taxa de expeditie a acestuia este de 9 lei.

Certificat Eurocor
×

Intrebari frecvente

1. Cum ma inscriu la curs?

Intai de toate, inainte de inscrierea la un curs Eurocor, te sfatuim sa citesti toate informatiile despre modul nostru de lucru si sa te familiarizezi cu metoda de studiu. Le gasesti in meniul principal, campul Metoda de studiu.

Apoi, in cazul in care vrei sa urmezi un curs de limbi straine, acceseaza sectiunea Informatii pentru cursanti si alege Teste online pentru determinarea nivelului de cunostinte.

Daca nu optezi pentru un curs de limbi straine, te poti relaxa cu test de inteligenta, de abilitati personale sau, de ce nu, un test pentru pauza de cafea.

Dupa ce ti-ai stabilit nivelul, urmatorul pas este sa-ti alegi ritmul in care vei studia (complet, normal, rapid sau lent) si sa adaugi in cosul de cumparaturi cursul preferat.

Completeaza formularul cu datele tale personale si finalizeaza comanda.

Dupa procesarea comenzii, vei primi, prin curier, pachetele de curs comandate si te poti apuca de studiu.

2. Cum intru in posesia cursurilor sau a altor materiale Eurocor comandate?

Pachetele de curs si toate celelalte materiale auxiliare comandate (de exemplu: CD-uri, compendii, mape de curs etc) iti vor fi expediate prin curier si vor ajunge la tine in aproximativ 3 zile lucratoare.

3. Cum pot plati cursurile Eurocor?

Exista doua variante de plata:

● ramburs (plata la curier) - aceasta modalitate de plata permite achitarea coletului in momentul livrarii.

● plata online, cu cardul bancar, pe site-ul nostru.

4. Ce tip de certificat se elibereaza la terminarea cursului?

In cazul obtinerii calificativelor bine sau foarte bine, cursantului i se va acorda un Certificat de Absolvire pe care va fi specificat calificativul obtinut.

Taxa de eliberare a Certificatului de absolvire este de 30 de lei, iar taxa de expeditie a acestuia este de 9 lei.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre:Coafura si Frizerie
Rating-ul dumneavoastra