Specializeaza-te! Noi oportunitati te asteapta.

Stim cat de e important este pentru tine ca, atunci cand finalizezi un program de studiu, sa ai acreditarea care sa ateste acest lucru. Certificarile pe care lei vei obtine iti pot fi utile in viitoarele activitati profesionale si, totodata, demonstreaza ca ai acumulat cunostintele aferente domeniului/specializarii studiate.

Asadar, pentru o pregatire completa, echipa Eurocor iti ofera posibilitatea de a dobandi doua tipuri de certificari, in functie de cursurile pe care le vei alege.

Certificatul de absolvire Eurocor

Dupa ce ai parcurs intreaga materie si ai trimis temele rezolvate, tot ce iti ramane sa faci este sa-ti evaluezi competentele.

Astfel, pentru a obtine aceasta diploma trebuie sa rezolvi testul final din contul de student si sa dobandesti unul dintre calificativele ,,bine” sau ,,foarte bine”.

Nu-ti face griji! Daca nu ai reusit sa primesti niciunul dintre calificativele ,,bine” sau ,,foarte bine”, ai sansa sa refaci testul final.

Beneficii:

● Investesti calitativ in dezvoltarea ta

● Certificatul iti atesta cunostintele dobandite

● Ai certitudinea ca ai urmat un curs atestat de profesionisti

● Inveti in mod independent, in ritmul propriu, cand si unde doresti

Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei

Pentru a intra in posesia acestui tip de certificare, este necesara participarea ta la un program de pregatire suplimentara, fata in fata.

Certificatul de absolvire tradus si apostilat, este recunoscut oficial atat in Romania, cat si in tarile semnatare ale Conventiei de la Haga, membre ale Uniunii Europene

Beneficii:

● Ai certitudinea ca ai urmat un curs care respecta metodologii agreate la nivel european

● Ai posibilitatea angajarii si salarizarii la un nivel superior

● Recunoasterea competentelor practice (cursuri ¼ teoretice si ¾ practice)

● Traineri cu experienta si programa adaptata nevoilor cursantilor