Administrator pensiune turistica

400,00 RON
> <

+ 11

diplome
eliberate

46

cursanti
inregistrati

Liviu Virban

Profesor titular geografie grad didactic I
  • Absolvent al Facultatii de Geografie din cadrul Universitatii Bucuresti
  • Formator autorizat ANC din 2010

Numele meu este Liviu si sunt indrumatorul tau de la cursurile de Agent de Turism, Ghid de Turism si Administrator Pensiune Turistica. Pasiunea pentru calatorii m-a determinat sa devin profesor de geografie si de aproape 25 ani incerc sa le insuflu dorinta de a descoperi lumea si elevilor mei. Am calatorit in aproape toata lumea si am colaborat de-a lungul carierei mele cu numele mari din domeniul agentiilor de turism. Turismul este un domeniu fascinant si te invit sa-i descoperim impreuna toate tainele si sa te ajut sa transformi fiecare vacanta intr-o experienta de neuitat!

  • Decideti singuri cand absolviti cursul

  • Profesor personal care asigura indrumarea pe durata intregului curs

  • Acces rapid de pe laptop sau calculator din contul de student, sectiunea eCurs

Descriere

Te felicit ca pentru o pregatire completa in domeniul turismului ai ales un curs Eurocor. Acum ai sansa de partea ta. Pregateste-te sa-ti intampini oaspetii!

- studiezi care sunt serviciile de cazare si alimentatie
- inveti sa te ocupi de organizarea programelor turistice
- afli care sunt cele mai importante elemente de legislatie si financiar-contabile de care te vei lovi in activitatea ta

Structura

Materialul de curs este structurat in 12 module ce contin exemple si exercitii care te vor ajuta sa intelegi aspectele teoretice prezentate. In plus, primesti acces in platforma noastra online unde beneficiezi de:

- teme interactive de studiu, iar in urma rezolvarilor vei obtine diverse calificative
- cursurile in format digital

Durata

Tu alegi de unde sa inveti, dar si cand sa absolvi cursul:

- curs complet digital

Pret si oferte

*Preturile afisate includ TVA.

Materiale incluse in pret

- caietele de curs in format digital
- acces in platforma online Eurocor.

Pe langa toate acestea, te bucuri de experienta unui profesor personal dedicat, intotdeauna pregatit sa-ti raspunda intrebarilor si sa-ti evalueze performantele, astfel ca tu vei beneficia de o pregatire completa.

Certificate si absolvire

• Certificatul de absolvire Eurocor
Dupa expedierea ultimului pachet de curs, va fi deblocat testul final in contul de cursant. Rezolva testul si trimite-l catre profesorul tau personal pentru a fi corectat. Calificativele obtinute pot fi: foarte bine, bine, suficient si insuficient (in functie de punctajul realizat).In cazul in care obtii calificativul „suficient” sau „insuficient” vei avea posibilitatea de a reface testul.Odata promovat acest test, vei obtine Certificatul de absolvire Eurocor. Taxa de eliberare a certificatului este de 30 lei. Taxa de expeditie a acestuia este de 9 lei.

Certificat Eurocor
×

Intrebari frecvente

1. Cum ma inscriu la curs?

Intai de toate, inainte de inscrierea la un curs Eurocor, te sfatuim sa citesti toate informatiile despre modul nostru de lucru si sa te familiarizezi cu metoda de studiu. Le gasesti in meniul principal, campul Metoda de studiu.

Apoi, in cazul in care vrei sa urmezi un curs de limbi straine, acceseaza sectiunea Informatii pentru cursanti si alege Teste online pentru determinarea nivelului de cunostinte.

Daca nu optezi pentru un curs de limbi straine, te poti relaxa cu test de inteligenta, de abilitati personale sau, de ce nu, un test pentru pauza de cafea.

Dupa ce ti-ai stabilit nivelul, urmatorul pas este sa-ti alegi ritmul in care vei studia (digital) si sa adaugi in cosul de cumparaturi cursul preferat.

Completeaza formularul cu datele tale personale si finalizeaza comanda.

Dupa procesarea comenzii, vei primi pachetele de curs comandate si te poti apuca de studiu.

2. Cum pot plati cursurile Eurocor?

Plata se realizeaza online, cu cardul bancar, pe site-ul nostru.

3. Ce tip de certificat se elibereaza la terminarea cursului?

In cazul obtinerii calificativelor bine sau foarte bine, cursantului i se va acorda un Certificat de Absolvire pe care va fi specificat calificativul obtinut.

Taxa de eliberare a Certificatului de absolvire este de 30 de lei, iar taxa de expeditie a acestuia este de 9 lei.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre:Administrator pensiune turistica
Rating-ul dumneavoastra